PSYKOTERAPI

Psykoterapi

Pris 700 kr. for 60-75 minutter.                                                                                                    Kort ventetid og mulighed for aftentider

Jeg kan hjælpe dig, hvis du har brug for professionel erfaren terapeutisk hjælp og støtte til at komme igennem større eller mindre kriser i dit liv.

Din krise kan give dig personlig vækst, hvis du får professionel hjælp til at se åbent på årsagerne og dine egne livsvilkår. Hos mig får du mulighed for at arbejde med dine kriser og problemer både i den terapeutiske samtale og hjemme

Kriser og problemer

Er du stresset, har du uro i kroppen, svært ved at stoppe tankemylder. Er du angst for din fremtid eller er det svært for dig at finde din vej i livet.

Har du nogle af problemerne herunder tæt inde på livet:

Angst, tandlægeskræk, eksamensangst, klaustrofobi mm.

– Depressive tanker

Stress

Problemer med lavt selvværd

Problemer med at sove

– Problemer med dit arbejdsliv

– Større livskriser og/eller livsomvæltninger

Jeg tilbyder terapi, hvor du har mulighed for at snakke om dine problemer, små og store, i trygge neutrale rammer. Gennem støttende samtale og forståelse, ved at stille dig relevante spørgsmål og ved at sætte perspektiv dine på dine problemer, kan jeg hjælpe dig, så du selv vil få større mod og styrke til at arbejde dig gennem din krise og dine problematikker. Vi vil sammen arbejde hen mod, at du får større kvalitet og glæde i dit liv.

 

 
 
 
 

Psykoterapi, mindfulness og afspænding

Gennem terapeutiske samtaler kan jeg hjælpe dig med at genfinde dit værd og dine naturlige indre resourcer. Du vil gennem samtalerne finde mulighed for at finde en større indre ro og balance, genfinde glæden ved livet og finde mening med både i dit indre og ydre liv. Vi vil sammen arbejde på, at du får større livskvalitet.

Det er en stor støtte at søge psykoterapeutisk hjælp til at løse dine problemer, fordi de ofte kan være svære at snakke om med partner, venner eller familie. Du kan måske også være bange for, at din situation skal blive permanent eller ødelægge dit liv, og det kan derfor være svært at finde de indre resourcer til at løse kriser og problematikker alene.

Jeg arbejder i nogle tilfælde med lette meditationsøvelser og afspændingsteknikker, hvor jeg skønner det nødvendigt, og hvor du naturligvis ønsker det. Disse meditations- og mindfulnessteknikker kan hjælpe med at mindske angst og stress, samt styrke dit fokus på at finde løsninger.

Indre og ydre pres

Ofte kan du i din dagligdag være hårdt presset af livets krav og dine egne krav dig selv. Du kan derfor måske have for lidt følelsesmæssig kontakt til, hvad der sker inde i dig. Ofte har du måske gået længe og tumlet med dine problemer uden at få dem løst, finde årsagerne til dem, eller se kernen i problemerne. Derfor kan det gavne dig med psykoterapeutiske samtaler, så du kan få hjælp til se på og løse dine problematikker.

 

Ring for tid til samtale på tlf. 40559270

psykoterapeut Lars Roed Andersen

8900 Randers C