PSYKOTERAPI

Samtaleterapi - individuel

Varighed: 60-75 min.    Pris: 700 kr.  – Der er ingen ventetid på tid til samtale

Min terapi

Jeg tilbyder terapi, hvor du har mulighed for at snakke om dine problemer, små og store, i trygge neutrale rammer. Gennem støttende samtale og forståelse, ved at stille dig relevante spørgsmål og ved at sætte perspektiv dine på dine problemer, kan jeg hjælpe dig, så du selv vil få mulighed for at opnå større styrke og kunne arbejde dig gennem din krise og problematikker.

Kriser og problemer

Man kommer sjældent igennem livet uden at opleve krise.

Det kan være f.eks:

· Angst, herunder almen angst, tandlægeskræk, eksamensangst, klaustrofobi mm.

· Depressive tanker

· Problemer med lavt selvværd

· Krise parforholdet

· Jalousi

· Problemer på arbejdspladsen

· Arbejdsløshed

· Større livskriser og/eller livsomvæltninger

Du kan have brug for professionel terapeutisk hjælp og støtte til at komme igennem større eller mindre kriser i dit liv. Potentielt kan din krise give vækst i dit liv, hvis du får hjælp til at se åbent på årsagerne og dine egne livsvilkår og hjælp til at bearbejde dine problematikker.

 

Bestil tid til samtale på tlf. 40559270

Psykoterapi, mindfulness og afspænding

Det kan være til stor støtte at søge psykoterapeutisk hjælp til at løse dine problemer, fordi de ofte kan være svære at snakke om med partner, venner eller familie. Du kan måske også være bange for, at din situation skal blive permanent eller ødelægge dit liv, og det kan derfor være svært at finde de indre resourcer til at løse kriser og problematikker alene.

Gennem terapeutiske samtaler kan jeg hjælpe dig med at genfinde dit værd og dine naturlige indre resourcer. Du vil gennem samtalerne finde mulighed for at finde en større indre balance, genfinde glæden ved livet og måske finde fred både i dit indre og ydre liv.

Jeg arbejder i nogle tilfælde med lette meditationsøvelser og afspændingsteknikker, hvor jeg skønner det nødvendigt, og hvor du naturligvis ønsker det. Disse meditations- og mindfulnessteknikker kan hjælpe med at mindske angst og stress, samt styrke dit fokus på at finde løsninger.

Indre og ydre pres

Ofte kan du i din dagligdag være hårdt presset af livets krav og dine egne krav dig selv. Du kan derfor måske have for lidt følelsesmæssig kontakt til, hvad der sker inde i dig. Ofte har du måske gået længe og tumlet med dine problemer uden at få dem løst, finde årsagerne til dem, eller se kernen i problemerne. Derfor kan det gavne dig med psykoterapeutiske samtaler, så du kan få hjælp til se på og løse dine problematikker.

 

Ring for tid til samtale på tlf. 40559270

psykoterapeut Lars Roed Andersen
  • +45 40 55 92 70
  • Skolestræde 7, st. t.h.

8900 Randers C

Luk menu