MERE OM PSYKOTERAPI

Depression - "Ked af det"

Der er ikke mange mennesker i vores kultur, som ikke er kede af det ind imellem, men hvis tristheden og “ked af det- heden” kommer til at fylde det meste af dagligdagen, er der behov for at gøre noget ved det.

Måske er der også behov for at gøre noget for at finde freden, lykken og kærligheden i livet, selv om tristheden ikke fylder. Det er en anden sag.

Er der hændelser i vores liv, som gør os kede af det kan der være brug for bearbejdelse. Måske er der brug for professionel hjælp i form af psykoterapi og samtale.

Nogle gange kan vi have svært ved at finde ud af, hvad det er, som gør os kede af det. Her er terapien og den terapeutiske samtale oplagt. Vi må acceptere at livet er medgang og modgang, og at det er uvirkeligt at føle sig glad hele tiden. Men det er muligt at finde accept for livet med det hele, medgang og modgang. Gennem accept kan man måske forstå og finde fred med livet, som det er. Dermed kan man potentielt slippe identifikationen, med det som måske gør, at vi ikke finder fred, lykke og kærlighed.

Depression og følelsen af at “være ked af det” kan fylde så meget i dit liv, at du har brug for hjælp. Kontakt mig på +45 40 55 92 70. Jeg har hjulpet mange med deres depression fra områder som Aarhus og Viborg

psykoterapeut Lars Roed Andersen

8900 Randers C