FORLØB, KURSER & WORKSHOPS

8 ugers meditations- og mindfulness forløb, 8 ugers meditation og mindfulness baseret stress håndteringsforløb, workshops og behandling af eksamensangst

8 ugers mandemeditation og mindfulness forløb

Har du lyst til som mand at leve dit liv fuldt ud, med større glæde, styrke, mod, kreativitet og autencitet.
Har du lyst til at finde din maskuline kraft, dit hjerte, din vej i livet og følge den? Kunne du tænke dig at lære at tage lederskab over dit eget liv, leve det fuldt og følge dine drømme?

Som mænd kommer vi ofte til at leve et liv, hvor vi ikke føler, vi selv har lederskabet i det. Vi udsætter tit vores drømme til en anden gang, eller når vi en gang får tid. Vi kan nemt komme til at sætte os selv i anden række.

Hvis du ikke stopper op, står af “hamsterhjulet” for en tid og mærker, hvor du er på vej hen, bliver det vanskeligt få det gode liv, du kunne ønske dig. Vi er simpelthen nødt til at stoppe op, tage lederskab og ansvar for vores liv, hvis vil leve det liv, vi kunne ønske os og har fortjent. I frihed og kærlighed.

På dette 8 ugers mande forløb kommer du til at arbejde med dine muligheder for at nå drømmene i dit liv. Vi kommer til at arbejde med dine dybere kvaliteter og dit selvværd. Vi ser på hvordan du kan støtte dig selv i dette arbejde, finde dit “modne hjertelige jeg”, som kan styrke dig og give dig selvomsorg i processen mod at slippe uhensigtsmæssige vaner og mønstre. Vi arbejder sammen på, at du kan finde vej mod det liv, du ønsker, fyldt med glæde, kærlighed, maskulin livsenergi, frihed og livskvalitet.

Vi kommer til at arbejde med meditations- og mindfulness træning, og du lærer at finde dit hjertelige nærvær til dig selv både individuelt og støttet af gruppen. Der bliver også mulighed for et kortere udtryk om, hvad der fylder for dig, i løbet af kursusaftenerne.

8 Ugers kursusforløbet er på følgende mandage 30/8, 6/9, 13/9, 20/9, 4/10,  11/10, 25/10, 1/11 fra 18.00 til ca. 21.00. Kursussted Skolestræde 7, 8900 Randers C
Der er kun 12 pladser på forløbet.
En af aftenerne mødes vi ved mit hus “Skovlyst”. Denne aften er udendørs og vil vare ca. 4 timer.

Ring og tilmeld dig nu på 40559270

Pris for hele forløbet er 2500 kr.
Tilmelding er bindende, og du er tilmeldt når beløbet er indbetalt på MobilePay 45317.

 

 

8 ugers meditation og mindfulnessforløb for kvinder og mænd

Har du lyst til at finde mere mening i dit liv. Finde din vej ind i større balance, indre ro, mindre stress. Har du lyst til at finde din dybere værdi og kærligheden til dig selv. Kunne du tænke dig at finde modet og styrken til at tage det lederskab, som skal til for at nå dine drømme og få det liv, du ønsker dig, fyldt med livskvalitet, kærlighed, frihed og glæde.

På dette 8 ugers forløb vil vi arbejde med styrke, mod, nærvær, kraft, kærlighed, glæde og frihed og meget mere. Vi træner sammen nærvær gennem blandt andet meditations- og mindfulness øvelser. Vi kommer også til at arbejde, med det du har på hjertet i “Nu’et”. Vi arbejder også med dit modne jeg’s omsorg og støtte til at nå dine mål i livet, så du kan leve det vitalt og fuldt ud i frihed og kærlighed.

8 ugers kursusforløbet er på følgende torsdage 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 7/10, 14/10, 4/11 fra 15.45 til 18.45. Der vil kunne komme en enkelt ændring af dato.
Der er kun 12 pladser på forløbet.

Ring og tilmeld dig nu på 40559270

Pris for hele forløbet er 2500 kr. Tilmelding er bindende og du er tilmeldt når du har indbetalt på MobilePay 45317.

8 ugers meditation og mindfulness baseret stresshåndterings forløb

Er du stressramt, på vej mod stress, eller ønsker du at lære at håndtere stress, så det ikke rammer dig, så er dette 8 ugers forløb noget, som kan hjælpe dig på rette vej.

Det er langt mere enkelt end du forstiller dig, ikke let, men enkelt. Det vil jeg snakke meget mere om på 8 ugers forløbet. Enkeltheden gør det lettere at bruge din energi i en helende retning, mindre stress og mere tålmodighed i den proces, som vil tage tid, men vil tage dig ud af dit stress.

Vi kommer til at arbejde med meditations- og mindfulness baseret stresshåndtering, og du lærer øvelser, som sætter dig i stand til at skrue ned for og håndtere din stress.
Du vil i hjerteligt nærvær på kurset få mulighed for at tale om din stress og få gode råd til din håndtering. Du vil på kurset også lære om hjertelig selvomsorg og større selvaccept.

Kurset forløber over følgende 8 torsdage 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 7/10, 14/10, 4/11fra 10.00 til ca. 12.00. Desuden vil der være en halv times individuel stress samtale inden kurset og en halv time individuelt ved afslutning af kurset.

Du vil få adgang til lydfiler med guidede meditationer, som du kan bruge derhjemme, da effekten er afhængig af din hjemmetræning.

Du vil selv kunne tilmelde dig forløbet, men det er også muligt for din virksomhed eller arbejdsgiver at sende dig på forløbet. Forløbet er ikke tilskudsberettiget.

8 ugers meditations- og mindfulness baseret stresshåndtering forløb er på følgende torsdage fra 10.00 til ca. 12.00.

Ring og tilmeld dig på 40 55 92 70 eller for yderligere information.

Pris for hele forløbet, inklusiv for- og eftersamtaler og adgang til lydfiler er 3200 kr.
Der er kun 10 pladser på forløbet. Tilmelding er bindende, og du er tilmeldt, når beløbet er betalt på MobilePay 45317.

Eksamensangst

Dette er et tilbud og hjælp til dig, som lider af eksamensangst eller bliver stresset eller presset op mod og under eksamen. Vi vil sammen træne mindfulness øvelser, som virker, og vi vil snakke om eksamensproblemer og løsninger mm. Du vil få udleveret skriftligt materiale med gode råd og øvelser til hjemmetræning.

Ring og bestil tid eller hør mere på 40559270

Workshops og kurser vil fremadrettet kunne ses her på hjemmsesiden og på Facebook

Ring og hør mere på 40559270